Meny

Stilg og trend kan leies

Styling av bolig for salg handler om å skape gode og attraktive miljøer som appellerer til potensielle kjøpere. Flere interessenter maksimerer prisen og bidrar til raskere salg. Stort eller lite prosjekt; Zans tar seg av detaljene så du kan fokusere på salget. Vår styrke er fleksibilitet, kapasitet og kreativitet. Vi samarbeider med leverandører av kvalitetsmøbler i tillegg til at vi selv har et stort lager med møbler og interiør som fornyes jevnlig og i takt med trendene.

Fullstyling

Komplett styling av den tomme boligen med alt av møbler og interiør. Ved å benytte boligstyling er man sikret en tidsriktig og allment lik stil på boligen. Stylingen gjør at boligen vil appellere til flere potensielle kjøpere. Flere interessenter maksimerer prisen. Stylingen tilpasses alltid etter boligens stil, alder og beliggenhet.

Send oss en e-post

Delstyling

Et tilbud til deg som har hovedmøblene fra før, men som ønsker at Zans supplerer med interiør, tekstiler og mindre møbler. Her tilpasser vi stylingen til de eksisterende møblene. Vi ommøblerer, supplerer og skaper et delikat og innbydende sluttresultat. Målet med stylingen er å gjøre boligen smakfull og attraktiv for flest mulig. 

Send oss en e-post

Rådgivning

Vi kommer gjerne på en befaring hjemme hos deg. Her kartlegger vi behov, ønsker og budsjett for å kunne bistå best mulig med valg av farger, materialer, møbler og interiør. Vi bruker digital plantegning og 3D-visualisering av interiørforslagene og hjelper deg å gjøre boligen din tidsriktig, spennende og personlig.

Send oss en e-post