Meny

 

Smak og behag kan alltid diskuteres

Fjellhytter er Zans’ spesialitet. Det er på hytta du tilbringer verdifull fritid med familie og venner. Det er her du lader batteriene. Omgivelsene er viktige enten det er en utstillingshytte, utleiehytte eller privathytte. Interiøret skal speile omgivelsene, si noe om din identitet, være svaret på hyttedrømmen din – og det skal leve opp til dine preferanser. Zans’ genuine interesse for hytteliv på fjellet skal komme deg til gode!

 

 

Er du i startgropen med hyttedrømmen din? Zans er sparringpartner på alt fra farge- og materialvalg til planløsninger og møbelvalg. Vi er også totalleverandør av innredning. Med solid erfaring hjelper vi både deg som kun trenger råd eller litt hjelp, og deg som vil ha alt ferdig levert og montert; møbler, oppbevaring, solskjerming, tekstiler, kjøkkenutstyr, bilder og dekor. Zans-teamet står klare til å hjelpe deg!

 

Ta kontakt og vis oss din hyttedrøm

 

Med alle muligheter

Å bygge nytt gir et helt annet utgangspunkt og en annen innfallsvinkel til den kreative prosessen enn ved oppussing. Med blanke ark og all verdens fargestifter har man alle muligheter. Mange viktige avgjørelser må tas på kort tid og konsekvensene er ikke så lett og oppdage før alt er på plass. Små justeringer i en tidlig fase kan utgjøre en stor forskjell. Vi i Zans har erfaringen som skal til, vi ser helheten og bidrar gjerne til et optimalt resultat.